Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κατσίκης απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ: Τον Καμμένο… να τον φοβάστε (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κατσίκης απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ: Τον Καμμένο… να τον φοβάστε (vid)

Αγριεύουν τα πράγματα, με φόντο την επιχείρηση διάσωσης του κόμματος του Πάνου Καμμένου Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης εκτόξευσε απειλές για αποκαλύψεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου. Μιλώντας στην Βουλή ο βουλευτές προειδοποίησε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να «φοβούνται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του δεδομένου, γιατί σαν δεδομένους μας θεωρούσαν” ενώ […]

Κώστας-Κατσίκης.jpg

Αγριεύουν τα πράγματα, με φόντο την επιχείρηση διάσωσης του κόμματος του Πάνου Καμμένου

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης εκτόξευσε απειλές για αποκαλύψεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας στην Βουλή ο βουλευτές προειδοποίησε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να «φοβούνται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του δεδομένου, γιατί σαν δεδομένους μας θεωρούσαν” ενώ χαρακτήρισε ως “αναμενόμενη την αντίδραση στην εξαπάτησή μας”.

“Εμείς θέλαμε την επιστροφή στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και την πάταξη της διαφθοράς” τόνισε, εξηγώντας στην συνέχεια ότι η πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπατήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για υποκρισία, παραπληροφόρηση και κυνισμό της εξουσίας, και για εθνοθυσία στον βωμό της οποίας ψηφίζεται σήμερα η ένταξη της των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

“Αν όσα γίνονται δεν ήταν τόσο τραγικά, θα μπορούσαν να είναι έρευνα στην ψυχιατρική επιστήμη” είπε μάλιστα ο κ. Κατσίκης, υπονοώντας σαφώς τις προσχωρήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ στο μπλόκ του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και ατύπως και το θρίλερ με την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ή μας κοροϊδεύετε, ή οι σειρήνες της εξουσίας σας έχουν προκαλέσει μερική κώφωση και ακούτε μόνο από το στενό σας κομματικό ακροατήριο” τόνισε ο Κώστας Κατσίκης. “Νομίζω μας κοροϊδεύετε όλους” κατέληξε.

Εντωμεταξύ νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος έκανε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό.

Ο Παπαχριστόπουλος κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία είχε

«Ο φίλος μας ο Θανάσης κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που του είχε ο ελληνικός λαός που τον εμπιστεύτηκε», δήλωσε ο βουλευτής μιλώντας νωρίτερα στον Realfm 97,8.

“Πολλές φορές στη διάρκεια του ιστορικού γίγνεσθαι υπήρξαν συμπράξεις, διασπάσεις πολιτικών δυνάμεων, όμως τέτοια πολιτική απατεωνιά εγώ όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και την πολιτική δεν έχω συναντήσει ξανά.

Όλη η μεθόδευση σε βάρος των ΑΝΕΛ είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ποτέ δεν δέχτηκαν αυτή τη συμπόρευση, αυτή τη σύμπλευση. Κατά την προσωπική μου άποψη, περίμεναν την ευκαιρία που δεν ήταν άλλη από τη δική μας αμετακίνητη θέση στο θέμα των Σκοπίων για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο της αποδόμησής μας.

Πράγματι το εκτελούν μία χαρά. Φυσικά, αποδίδω στον καθένα το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Οφείλω να πω πως οι αρχιτέκτονες, οι ιντριγκαδόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα κατάφερναν να μας αποδομήσουν εάν δεν έβρισκαν διαθέσιμους λιποτάκτες και πολιτικούς αμοραλιστές», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κατσίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις