Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Καμμένος ξεκαθαρίζει – Τότε θα γίνουν εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος ξεκαθαρίζει – Τότε θα γίνουν εκλογές

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για την ονομασία των Σκοπίων, για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Τουρκία και για το πότε θα γίνουν εκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο. […]

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για την ονομασία των Σκοπίων, για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Τουρκία και για το πότε θα γίνουν εκλογές.

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο. Αλλά η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί. Να γίνουν εκλογές δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Ίσως και τον Μάιο. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της οικονομίας».

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» μεγατόνων από τον Πάνο Καμμένο

Όσο αφορά στα Σκόπια, ο κος Καμμένος εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

«Από τη στιγμή που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία θα είναι αλυτρωτικό. Είτε λέγεται κάτω, είτε λέγεται Μακεδονία του Βαρδάρη, πάντα θα είναι Μακεδονία» τόνισε στο Alpha 989.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις