Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Καμμένος απαντά στο δημοσίευμα της Χουριέτ: “Τιμή μου να το πιστεύει αυτό η Τουρκία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καμμένος απαντά στο δημοσίευμα της Χουριέτ: “Τιμή μου να το πιστεύει αυτό η Τουρκία”

Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, στο οποίο αναφέρεται ότι θα είναι πιο εύκολος ο διάλογος Τουρκίας-Ελλάδας τώρα που έφυγε ο Πάνος Καμμένος, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, γράφοντας πως είναι τιμή του να θεωρεί η Τουρκία πως «τώρα που έφυγε ο […]

Πάνος-Καμμένος-5.jpg

Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, στο οποίο αναφέρεται ότι θα είναι πιο εύκολος ο διάλογος Τουρκίας-Ελλάδας τώρα που έφυγε ο Πάνος Καμμένος, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, γράφοντας πως είναι τιμή του να θεωρεί η Τουρκία πως «τώρα που έφυγε ο Καμμένος, θα τα βρούμε με τον Τσίπρα»

Στο άρθρο του, ο Σερκάν Ντεμιρτάς, πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού που «κέρδισε το σεβασμό της τουρκικής κοινής γνώμης και σε κυβερνητικούς κύκλους για την επιτυχημένη πλοήγηση της χώρας του» όσον αφορά στην πορεία της οικονομίας και τη «θετική προσέγγισή του για βελτίωση των διμερών σχέσεων», για το γεγονός ότι δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς του διαλόγου με τους υπουργούς της τουρκικής κυβέρνησης και τον Ερντογάν «ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές».

Δείτε ακόμη: 

Τσίπρας-Ερντογάν.jpg

Hurriyet: Πιο εύκολος ο διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς τον Καμμένο, ο Τσίπρας θα μας έδινε τους «8»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις