Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ο καλύτερος τρόπος να βάλεις το conditioner, είναι ο “ανάποδος”
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο καλύτερος τρόπος να βάλεις το conditioner, είναι ο “ανάποδος”

Βάλτε πρώτα conditioner και μετά σαμπουάν Το να χρησιμοποιείτε το conditioner πριν από το σαμπουάν, βελτιώνει το σώμα της τρίχας. Οι ειδικοί λένε ότι τις περισσότερες φορές, το conditioner, δεν αφαιρείται τελείως από τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Έτσι, η τρίχα βαραίνει και χάνει τον όγκο της και την φυσική της ελαστικότητα. Όχι στις […]

conditioner

Βάλτε πρώτα conditioner και μετά σαμπουάν

Το να χρησιμοποιείτε το conditioner πριν από το σαμπουάν, βελτιώνει το σώμα της τρίχας.

Οι ειδικοί λένε ότι τις περισσότερες φορές, το conditioner, δεν αφαιρείται τελείως από τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Έτσι, η τρίχα βαραίνει και χάνει τον όγκο της και την φυσική της ελαστικότητα.

Όχι στις ρίζες

Μια από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή conditioner είναι να αποφεύγετε να έρχεται σε επαφή με τις ρίζες. Ο σωστός τρόπος είναι, να βάζετε πρώτα στις άκρες και στη συνέχεια να ανεβαίνετε κατά μήκος των μαλλιών, μέχρι τη μέση τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΕ

Βάζετε υπερβολική ποσότητα conditioner

Η υπερβολική χρήση conditioner βαραίνει τα μαλλιά, ειδικά αν έχετε λεπτές τρίχες. Χρησιμοποιήστε τη μισή από τη συνιστώμενη ποσότητα. Αν έχετε πολύ πυκνά μαλλιά που την απορροφούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όση ποσότητα προτείνεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Χρησιμοποιείτε προϊόντα 2 σε 1

Θεωρητικά αποτελούν την ιδανική λύση, όμως τα σαμπουάν που περιέχουν και μαλακτική συνήθως δεν είναι αποτελεσματικά. Ειδικά αν το μήκος των μαλλιών είναι μακρύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις