Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο θρυλικός Μάκενρο για τον “μικρό με το μακρύ μαλλί”: Μπορεί να συνεχίσει την κληρονομιά μου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο θρυλικός Μάκενρο για τον “μικρό με το μακρύ μαλλί”: Μπορεί να συνεχίσει την κληρονομιά μου

Ο Τζον Μάκενρο δείχνει πωρωμένος με τον Στέφανο Τσιτσιπά και δεν το κρύβει! Ο παλαίμαχος αστέρας του τένις στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport, «The Commissioner of Tennis», έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου Έλληνα τενίστα, κάνοντας αναφορά ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα. «Στη μυθολογία δεν χάνουν οι θεοί από τους ανθρώπους. Στη μυθολογία του τένις […]

Τζον Μάκενρο

Ο Τζον Μάκενρο δείχνει πωρωμένος με τον Στέφανο Τσιτσιπά και δεν το κρύβει!

Ο παλαίμαχος αστέρας του τένις στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport, «The Commissioner of Tennis», έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου Έλληνα τενίστα, κάνοντας αναφορά ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα.

«Στη μυθολογία δεν χάνουν οι θεοί από τους ανθρώπους. Στη μυθολογία του τένις ο θεός έχασε από έναν Έλληνα.

Ξέρω πως το παράκανα με τη φράση που ανέφερε περί αλλαγής φρουράς και επίσης ξέρω πως δεν άρεσε στον Ρότζερ Φέντερερ αυτό που είπα, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτός ο μικρός Έλληνας με το μακρύ μαλλί θα είναι η νέα μεγάλη δύναμη του τένις», είπε ο Μάκενρο.

«Για μένα δεν είναι απλά ένας από τους επόμενος σπουδαίους του τένις, αλλά ένα ξεχωριστό ταλέντο.

Ο Στέφανος παρουσιάζεται λίγο φιλοσοφημένος, κάτι που έχει βάση από τη στιγμή που προέρχεται από την Ελλάδα, τη χώρα του Πλάτωνα και του Σωκράτη.

Στο court όταν θυμώνει παρουσιάζεται λιγότερο φιλοσοφημένος. Δάκρυσα όταν διάβασα τι είπε στον διαιτητή στην αναμέτρηση για τον γ’ γύρο. Χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που έλεγα και εγώ όταν αγωνιζόμουν. Έχει θέληση για να συνεχίσει την κληρονομιά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις