Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ντύθηκε έτσι και πήγε για φαγητό (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ντύθηκε έτσι και πήγε για φαγητό (pics)

Στην Πρέβεζα κάνει τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός επισκέπτεται την πατρίδα του κάθε χρόνο για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι βρίσκονται στην Πρέβεζα και χαλαρώνει μαζί τους «συχνάζοντας» σε γνωστά στέκια. Χθες το μεσημέρι ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη […]

Τσακαλωτος

Στην Πρέβεζα κάνει τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός επισκέπτεται την πατρίδα του κάθε χρόνο για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι βρίσκονται στην Πρέβεζα και χαλαρώνει μαζί τους «συχνάζοντας» σε γνωστά στέκια.

Χθες το μεσημέρι ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη Γουρνάρη  όπου γευμάτισε μαζί με φίλους του.

Μάλιστα σε σχόλια θαμώνων για το t-shirt που φορούσε, ο υπουργός σχολίασε ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του.

Σε αυτό εμφανίζεται ο ίδιος σε φωτογραφικό μοντάζ να είναι ζευγάρι με την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Αμερικανίδα ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Πηγή φωτογραφιών: Prevezatoday

Τον περασμένο Μάρτιο ο ΥΠΟΙΚ σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, είχε αναφέρει «Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

Δείτε ακόμη:

Η αντίδραση της Γιόχανσον όταν έμαθε πως ο Τσακαλώτος θέλει να τη βγάλει για κοκτέιλ (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις