Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην Σταματίνα για τον χωρισμό του (vid)
LIFESTYLE

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην Σταματίνα για τον χωρισμό του (vid)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Κατερίνα Κόκλα. Το πρωί της Δευτέρας, μέσω του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον παρουσιαστή, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του. «Είμαι τελείως ρομαντική. Εγώ επειδή έτυχε και μίλησα με τον Γρηγόρη χθες, βλέπω μια […]

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Κατερίνα Κόκλα. Το πρωί της Δευτέρας, μέσω του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον παρουσιαστή, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του.

«Είμαι τελείως ρομαντική. Εγώ επειδή έτυχε και μίλησα με τον Γρηγόρη χθες, βλέπω μια αναπάντητη κλήση και λέω “Δεν είναι στις Φιλιππίνες”;

Μιλήσαμε και κατάλαβα ότι με αφορμή το δημοσίευμα, η σύντροφός του θέλει να υπάρξει προσοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο Γρηγόρης ζήτησε τον ειδικό χειρισμό της είδησης από τα μέσα ενημέρωσης: «Εγώ είπα κάτι για μένα, αλλά γενικώς να είσαι προσεκτική, γιατί η πρώην σύντροφός, Κατερίνα, είναι πολύ αρνητική με όλο αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας».

H Κατερίνα άλλωστε από την αρχή της σχέσης κρατούσε χαμηλούς τόνους και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μέσω του δικηγόρου της είχε ζητήσει να μην δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίες του γιου τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις