Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οριστικά αθώος ο Τάσος Θεοφίλου
ΕΛΛΑΔΑ

Οριστικά αθώος ο Τάσος Θεοφίλου

Αυλαία έριξε ο Άρειος Πάγος στην δικαστική εμπλοκή του Τάσου Θεοφίλου, απορρίπτοντας την αίτηση αναίρεσης σε βάρος της εφετειακής απόφασης, με την οποία ο Θεοφίλου είχε κριθεί αθώος. Την αναίρεση είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελής, ζητώντας να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο ο αθωωθείς αναρχικός. Ο Τάσος Θεοφίλου κρίθηκε αθώος από […]

tasos-theofilou

Αυλαία έριξε ο Άρειος Πάγος στην δικαστική εμπλοκή του Τάσου Θεοφίλου, απορρίπτοντας την αίτηση αναίρεσης σε βάρος της εφετειακής απόφασης, με την οποία ο Θεοφίλου είχε κριθεί αθώος.

Την αναίρεση είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελής, ζητώντας να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο ο αθωωθείς αναρχικός.

Ο Τάσος Θεοφίλου κρίθηκε αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Ιούλιο του 2017 και αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από πέντε χρόνια εγκλεισμού.

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για ληστεία μετά φόνου στην Alpha bank στην Πάρο, ενώ είχε αθωωθεί για την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Δείτε ακόμη:

Ομόφωνη η απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις