Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οργή κι απογοήτευση: “Έκρυψαν” χιλιάδες διαδηλωτές, έκλεισαν διόδια και “έπεσαν” δίκτυα
ΕΛΛΑΔΑ

Οργή κι απογοήτευση: “Έκρυψαν” χιλιάδες διαδηλωτές, έκλεισαν διόδια και “έπεσαν” δίκτυα

Οργή και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού για την ενδοτική στάση της κυβέρνησης αλλά για και την «αποσιώπηση» της εντυπωσιακής μαζικότητας του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Στα social media και ιδιαίτερα στο hashtag #Συλλαλητήριο στο twitter οι ατάκες είναι χαρακτηριστικές. Μεγάλος αριθμός χρηστών εκδήλωσε την αγανάκτησή του για την παράδοση του […]

Οργή και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού για την ενδοτική στάση της κυβέρνησης αλλά για και την «αποσιώπηση» της εντυπωσιακής μαζικότητας του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Στα social media και ιδιαίτερα στο hashtag #Συλλαλητήριο στο twitter οι ατάκες είναι χαρακτηριστικές.

Μεγάλος αριθμός χρηστών εκδήλωσε την αγανάκτησή του για την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στο κράτος των Σκοπίων, καυτηριάζοντας τόσο τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Τα μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος ήταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες λιγότερος την ώρα που οι φωτογραφίες τους διέψευδαν.

Μάλιστα από τη δημόσια ΕΡΤ, η οποία χρηματοδοτείται υποχρεωτικά από τους Έλληνες πολίτες, οι αναφορές ήταν ελάχιστες.

Κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας συνέχιζαν την ροή του προγράμματός τους.

«Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε από το βήμα του συλλαλητηρίου στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Σύμφωνα με καταγγελίες, τα έκλεισαν με εντολή από το υπουργείο συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

Σαν να μην φτάνει αυτό, πολίτες αναφέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας «έπεσαν», προφανώς για να αποφευχθούν οι κοινοποιήσεις.
Αναφέρθηκαν μόνο 289 πούλμαν, ενώ ήταν περισσότερα από 1.000, λένε οι διαδηλωτές.

Και η Ραχήλ Μακρή με απανωτές αναρτήσεις, σχολίαζε την παρουσίαση του γεγονότος:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις