Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ομολόγησαν τα δύο αδέλφια στις Σέρρες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομολόγησαν τα δύο αδέλφια στις Σέρρες

Ομολόγησαν τα δύο αδέλφια Θαμμένος στον κήπο του σπιτιού «φίλων» βρέθηκε ο Βασίλης Μελενικλής, που αγνοούνταν από τις 3 Απρίλη. Ο 37χρονος χθες το απόγευμα βρέθηκε θαμμένος στον κήπο του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών! Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος από την Αλιστράτη οι οποίοι έμεναν μαζί […]

Ομολόγησαν τα δύο αδέλφια

Θαμμένος στον κήπο του σπιτιού «φίλων» βρέθηκε ο Βασίλης Μελενικλής, που αγνοούνταν από τις 3 Απρίλη.

Ο 37χρονος χθες το απόγευμα βρέθηκε θαμμένος στον κήπο του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος από την Αλιστράτη οι οποίοι έμεναν μαζί με την μητέρα τους, φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος κατέληξε και τον έθαψαν στον κήπο τους.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν προσαχθεί και οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί ακόμη σε συλλήψεις.

Μαζί με τα δυο αδέλφια έχει προσαχθεί και η μητέρα τους.

Τραγικό τέλος για τον 37χρονο Βασίλη

Ο άτυχος Βασίλης είχε ξεκινήσει από το σπίτι που έμενε με τη γιαγιά του στην Προσοτσάνη Δράμας με προορισμό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προγραμματισμένη εγχείρηση στο χέρι. Μαζί του είχε το ποσό των 2.000 ευρώ, που του είχε δώσει η γιαγιά του για αυτή την εγχείρηση

Ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη Σερρών για να δει τους δύο φίλους του, που τυχαίνει να είναι χρήστες ναρκωτικών.

Κατά την παραμονή του εκεί έχασε τη ζωή του.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε silver alert και έγινε γνωστό στο πανελλήνιο η εξαφάνισή του ψίθυροι μεταξύ των λιγοστών κατοίκων του χωριού στις Σέρρες ανέφεραν πως τα δυο αδέρφια είχαν «μυριστεί» το σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε ο 37χρονος και ήθελαν να το αρπάξουν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εξαφάνιση του Βασίλη, η αστυνομία έφτασε και στο σπίτι στις Σέρρες εκεί όπου αιφνιδίασε τα δυο αδέρφια που έπεσαν σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις