Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ολόγυμνη και έγκυος: Η πιο ερωτική φωτογραφία της Πάλτροου
LIFESTYLE

Ολόγυμνη και έγκυος: Η πιο ερωτική φωτογραφία της Πάλτροου

Πολλοί επώνυμοι αλλά και σταρ του Χόλιγουντ τίμησαν την Γιορτή της Μητέρας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένα από τα ποστ που ξεχώρισαν, ήταν αναμφισβήτητα αυτό της Γκουίνεθ Πάλτροου, που γύρισε τον χρόνο πίσω, στην πρώτη φορά που ήταν έγκυος. Η Γκουίνεθ Πάλτροου προωθεί το πιο «τρελό» προϊόν Η 45χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια […]

Πολλοί επώνυμοι αλλά και σταρ του Χόλιγουντ τίμησαν την Γιορτή της Μητέρας με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Ένα από τα ποστ που ξεχώρισαν, ήταν αναμφισβήτητα αυτό της Γκουίνεθ Πάλτροου, που γύρισε τον χρόνο πίσω, στην πρώτη φορά που ήταν έγκυος.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προωθεί το πιο «τρελό» προϊόν

Η 45χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν που την δείχνει έγκυο στο πρώτο της παιδί, την 13χρονη κόρη της, Απλ.

Η Γκουίνεθ ποζάρει τελείως γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με τα χέρια τοποθετημένα όπως πρέπει για να κρύψει το στήθος της και το αριστερό πόδι να προβάλει λίγο πιο μπροστά.

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Εγώ τα σκ@τωσα με τον Μπραντ Πιτ»

«Πριν από 14 χρόνια στα πρόθυρα μιας ζωής που επρόκειτο να αλλάξει… Σε όλες εμάς, βιολογικές, αυτές που έχουν υιοθετήσει, πνευματικές, κοινοτικές, όλες τις μητέρες και γιαγιάδες και προγιαγιάδες, χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας» έγραψε στη λεζάντα.

Η Απλ είναι η κόρη της Γκουίνεθ από τον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν με τον οποίο παντρεύτηκε το 2003. Πέντε μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Απλ και έναν χρόνο αργότερα ο γιος τους Μωυσής.

Η ηθοποιός και ο Μάρτιν χώρισαν το 2014 με την Γκουίνεθ να δέχεται έντονη κριτική για τον χωρισμό και κυρίως για το γεγονός ότι τον χαρακτήρισε «συνειδητή αποσύνδεση».

Πλέον, η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της Μπραντ Φάλτσακ, ενώ ο Κρις Μάρτιν ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Ντακότα Τζόνσον, με τις φήμες να κάνουν λόγο για γάμο και μάλιστα άμεσα.

Τα «καρφιά» της Πάλτροου για την σχέση Μάρτιν- Τζόνσον

https://www.instagram.com/p/BdsjF5NHDYX/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις