Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Χωρίς Φιγκέιρας και Μποτία κόντρα στον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φιγκέιρας και Μποτία κόντρα στον ΠΑΟΚ

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Χωρίς τους Φιγκέιρας, Μποτία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αποφάσισε να ξεκουράσει τον […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Χωρίς τους Φιγκέιρας, Μποτία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό του και επιβαρύνθηκε με το πολύ δύσκολο 90λεπτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την περασμένη Τετάρτη.

Από την αποστολή απουσιάζουν επίσης, όπως ήταν εκ των προτέρων γνωστό, οι τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν.

Στη διάθεση του Λεμονή βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις