Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Ραντεβού με… νόημα για Μαρινάκη με Μιραλάς 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ραντεβού με… νόημα για Μαρινάκη με Μιραλάς 

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στους ερυθρόλευκους και για αυτό αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αν θα παραμείνει ή αν θα σταματήσει από τον Ολυμπιακό ο Βέλγος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα εξαρτηθεί από την έκβαση της συνάντησης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε ακόμα: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα… γυρίζει ο Δημητριάδης (pics) […]

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στους ερυθρόλευκους και για αυτό αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το αν θα παραμείνει ή αν θα σταματήσει από τον Ολυμπιακό ο Βέλγος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα εξαρτηθεί από την έκβαση της συνάντησης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα… γυρίζει ο Δημητριάδης (pics)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί. Να σημειωθεί πως το υψηλό κόστος αγοράς του από την Έβερτον βάζει εμπόδια στο ενδεχόμενο παραμονής του στην κόκκινη ομάδα.

Ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται στο μεταγραφικό… στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού. Αλλά η ανάρτησή του στα social media έβαλε προσωρινά «φρένο» και έδειξε πως στο μυαλό του αυτή την στιγμή βρίσκονται μόνο οι «ερυθρόλευκοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις