Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στις καθυστερήσεις ο Σισέ “έσωσε” τους Πειραιώτες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στις καθυστερήσεις ο Σισέ “έσωσε” τους Πειραιώτες

Ο Παναθηναϊκός σόκαρε αρχικά τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε, αλλά δέχθηκε γκολ στο 95′ για το τελικό 1-1 στο Καραϊσκάκη. Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ούτε ο ΟΣΦΠ κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟ του Δώνη. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ και δεν άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να βρουν διαδρόμους ούτε από […]

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-καθυστερήσεις-ο-Σισέ.jpg

Ο Παναθηναϊκός σόκαρε αρχικά τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε, αλλά δέχθηκε γκολ στο 95′ για το τελικό 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ούτε ο ΟΣΦΠ κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟ του Δώνη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός πίεζε πολύ και δεν άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να βρουν διαδρόμους ούτε από τα άκρα, ούτε από τον άξονα. Ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε πολύ σωστά το ματς, απειλήθηκε λίγο από τον Ολυμπιακό και μάλιστα στο 61′ ο Κάτσε με ένα φοβερό σουτ που πήγε στο γάμα του Σα άνοιξε το σκορ, την στιγμή που από το 53′ είχε χάσει τον βασικό του τερματοφύλακα με σοβαρό τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πειραιά πίεσε, ο τερματοφύλακας Κότσαρης κράτησε, αλλά στο 95′ λύγισε με την κοντινή προβολή του Σισέ για το 1-1.

Για μια ισοπαλία που έχει απόλυτα ικανοποιημένο τον ΠΑΟ, όχι και τον Ολυμπιακό που πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και στο -4 από τον δεύτερο Ατρόμητο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς)

 Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (62΄ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77΄ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης)

Διούδης (53΄ Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73΄ Πούγγουρας), Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70΄ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις