Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Εμενίκε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Εμενίκε

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απών και από το καθοριστικό ματς με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα θα είναι ο Εμενίκε, ωστόσο επιστρέφει ο Μπεν σε ευρωπαϊκή αποστολή του Ολυμπιακού. Κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Οφόε, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απών και από το καθοριστικό ματς με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα θα είναι ο Εμενίκε, ωστόσο επιστρέφει ο Μπεν σε ευρωπαϊκή αποστολή του Ολυμπιακού.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Οφόε, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σισέ,Ανσαριφάρντ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη λίστα που είχε δηλωθεί από τον Χάσι στην UEFA, ενώ «κόπηκε» ο Ζντιέλαρ.

Σήμερα το πρωί, έγινε η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στου Ρέντη και στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που απόψε θα βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Αύριο στις 8 μ.μ. ο Τάκης Λεμονής θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και στις 9 μ.μ. θα γίνει η προπόνηση στο Ζοζέ Αλβαλάδε.

Οι παίκτες της αποστολής: Προτό, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις