Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Οι James, λατρεία του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι James, λατρεία του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας!

Οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει ένα από τα καλύτερα album της μεγάλης καριέρας τους Το συγκρότημα από το Manchester θα εμφανιστεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2019 και σε μια βραδιά μαζί με τον μεγάλο Iggy Pop! […]

James

Οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει ένα από τα καλύτερα album της μεγάλης καριέρας τους

Το συγκρότημα από το Manchester θα εμφανιστεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2019 και σε μια βραδιά μαζί με τον μεγάλο Iggy Pop!

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι James θα εμφανιστούν στο Fix Factory Of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη!

Ο τελευταίος δίσκος τους “Living In Extraordinary Times”, που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει εξαιρετικές κριτικές.

«Το 15o album τους είναι πιθανότατα το καλύτερό τους» έγραψε ο Observer.

Το ίδιο πιστεύει και ο Guardian. «Το προηγούμενο album τους αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία τους και η συνέχεια με αυτό δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση και δυναμική, γεμάτο οργή για την εποχή του Trump και του Brexit. Είναι αξιοθαύμαστο, αλλά το 15ο album είναι μάλλον και το καλύτερο στην καριέρα τους!».

H προπώληση των εισιτηρίων για τις 8 Ιουνίου στο Release Athens 2019 συνεχίζεται προς 42 ευρώ. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 100 ευρώ.

Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις