Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Οι τσάντες που μας έχουν κλέψει την καρδιά – Τα 3 must
ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι τσάντες που μας έχουν κλέψει την καρδιά – Τα 3 must

Ένα από τα… μεγάλα προβλήματα της γυναίκας είναι η τσάντα. Ποια είναι αυτή, που τελοσπάντων- τα συνδυάζει όλα. Στυλ, φινέτσα, αέρα, θηλυκότητα αλλά και κάποιες ροκ πινελιές. Οι διάσημοι οίκοι, έφεραν εν όψει του καλοκαιριού ολοκαίνουρια trends στην κατηγορία “τσάντα” κι εμείς δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε. Διαφορετικά σχήματα, χρώματα και υφές που αποτελούν από […]

Ένα από τα… μεγάλα προβλήματα της γυναίκας είναι η τσάντα. Ποια είναι αυτή, που τελοσπάντων- τα συνδυάζει όλα. Στυλ, φινέτσα, αέρα, θηλυκότητα αλλά και κάποιες ροκ πινελιές.

Οι διάσημοι οίκοι, έφεραν εν όψει του καλοκαιριού ολοκαίνουρια trends στην κατηγορία “τσάντα” κι εμείς δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Διαφορετικά σχήματα, χρώματα και υφές που αποτελούν από μόνες τους statement, κρέμονται στις βιτρίνες και μας «καλούν» να τις αποκτήσουμε.

Πρώτη στις επιλογές μας έρχεται αναβαθμισμένη η ψάθινη τσάντα με στρογγυλές λαβές, κοκάλινες λεπτομέρειες και έμφαση στις πλούσιες επενδύσεις, όπως καρό και ριγέ μοτίβα.

Η τσάντα με έντονο το στοιχείο του κρίκου παραμένει ψηλά, αλλά σε πολύ έντονα χρώματα.

Τα logos, τα καουμπόικα κρόσσια και το δίχτυ είναι τρεις τάσεις που έχουν «μπουκάρει», πιο έτοιμες από ποτέ να κλέψουν την παράσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις