Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οι “Πρώτες Κόρες” των ΗΠΑ στο πλευρό της “άτακτης” Μάλια Ομπάμα
ΚΟΣΜΟΣ

Οι “Πρώτες Κόρες” των ΗΠΑ στο πλευρό της “άτακτης” Μάλια Ομπάμα

Μετά από τα πολλά δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της κόρης του Ομπάμα, ύστερα από τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, οι «Πρώτες Κόρες» πήραν θέση. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ την ώρα που φιλούσε έναν νεαρό, αλλά και ενώ κάπνιζε. Τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο […]

Μετά από τα πολλά δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της κόρης του Ομπάμα, ύστερα από τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, οι «Πρώτες Κόρες» πήραν θέση.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ την ώρα που φιλούσε έναν νεαρό, αλλά και ενώ κάπνιζε. Τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και η Τσέλσι Κλίντον έσπευσαν να υπερασπιστούν το δικαίωμα της Μάλια Ομπάμα στην προσωπική ζωή.

«Θα έπρεπε να της επιτρέπεται η ίδια ιδιωτικότητα με τους συνομήλικους συμφοιτητές της. Είναι μία νεαρή ενήλικη πολίτης», έγραψε μεταξύ άλλων η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολούθησε λίγο αργότερα ανάρτηση της Τσέλσι Κλίντον: «Δεν πρέπει να είναι δόλωμα για ”κλικ” η προσωπική ζωή της Μάλια Ομπάμα, μιας νεαρής γυναίκας, φοιτήτριας», έγραψε από την πλευρά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις