Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Οι Μουσικοί της Καμεράτας “συναντούν” τους Deep Purple
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Μουσικοί της Καμεράτας “συναντούν” τους Deep Purple

Ένας συνδυασμός ροκ και συμφωνικής μουσικής σε μια συναυλία-αφιέρωμα στους θρυλικούς Deep Purple ετοιμάζει η Καμεράτα από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής. Οι Μουσικοί της Καμεράτας–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και ο Γιώργος Πέτρου παρουσιάζουν στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ ένα τολμηρό πρόγραμμα με δύο αριστουργηματικά συμφωνικά έργα του οργανίστα […]

Ένας συνδυασμός ροκ και συμφωνικής μουσικής σε μια συναυλία-αφιέρωμα στους θρυλικούς Deep Purple ετοιμάζει η Καμεράτα από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.

Οι Μουσικοί της Καμεράτας–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και ο Γιώργος Πέτρου παρουσιάζουν στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ ένα τολμηρό πρόγραμμα με δύο αριστουργηματικά συμφωνικά έργα του οργανίστα της διάσημης ροκ μπάντας, Jon Lord.

Ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου, που μετράει στο ενεργητικό του ένα βραβείο Echo Klassik και μία υποψηφιότητα για Grammy, κινείται με άνεση ανάμεσα στα διάφορα μουσικά είδη.

Στη συναυλία αυτή, πέρα από τον ρόλο του ως διευθυντή ορχήστρας, θα αναλάβει και τον ρόλο του σολίστ σε Hammond organ και πιάνο. Μαζί του μια ομάδα εξαίρετων μουσικών που έχουν διακριθεί στο είδος τους.

Οι Μουσικοί της Καμεράτας συναντούν τους Deep Purple

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 20:30

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις