Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι ΛΟΑΤΚΙ βγήκαν στους δρόμους για τον Ζακ – Ζητούν δικαιοσύνη (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΛΟΑΤΚΙ βγήκαν στους δρόμους για τον Ζακ – Ζητούν δικαιοσύνη (photos)

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο ο Ζακ Κωτσόπουλος, στην οδό Γλάδστωνος, πραγματοποίησαν συλλογικότητες και ομάδες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Με κεντρικό σύνθημα μια φράση από συνέντευξη του Ζακ «Εγώ με τη βία δεν το ‘χα ποτέ» και κύριο αίτημα την απονομή δικαιοσύνης οι περίπου […]

πορεια-ζακ.jpg

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο ο Ζακ Κωτσόπουλος, στην οδό Γλάδστωνος, πραγματοποίησαν συλλογικότητες και ομάδες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Με κεντρικό σύνθημα μια φράση από συνέντευξη του Ζακ «Εγώ με τη βία δεν το ‘χα ποτέ» και κύριο αίτημα την απονομή δικαιοσύνης οι περίπου 2.500 συμμετέχοντες μέσω των οδών Πατησίων, Αιόλου και Σταδίου κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομική παρουσία σε όλο το μήκος της διαδρομής μέχρι τη Βουλή να είναι έντονη.

Στην πορεία στη μνήμη του 33χρονου ακτιβιστή συμμετείχαν ακόμα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις