Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οι κακοποιοί με τις ομπρέλες, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κακοποιοί με τις ομπρέλες, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Ακούγεται πράγματι απίστευτο. Ληστεία με την απειλή… ομπρελών (!) έγινε στα διόδια του Σπαθοβουνίου με δράστες μέλη τετραμελούς συμμορίας κουκουλοφόρων. Έδρασαν στις 5 το πρωί του Σαββάτου Οι κακοποιοί με τις ομπρέλες, έδρασαν στις 5 το πρωί του Σαββάτου. Σε μια χρονική στιγμή όπου στον οδικό άξονα Καλαμάτας-Τριπόλεως-Κορίνθου, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακούγεται πράγματι απίστευτο.

Ληστεία με την απειλή… ομπρελών (!) έγινε στα διόδια του Σπαθοβουνίου με δράστες μέλη τετραμελούς συμμορίας κουκουλοφόρων.

Έδρασαν στις 5 το πρωί του Σαββάτου

Οι κακοποιοί με τις ομπρέλες, έδρασαν στις 5 το πρωί του Σαββάτου.

Σε μια χρονική στιγμή όπου στον οδικό άξονα Καλαμάτας-Τριπόλεως-Κορίνθου, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση αυτοκινήτων, αυτοί, επιβαίνοντας προφανώς σε κλεμμένο αυτοκίνητο έφθασαν στα διόδια, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Περίμενε να πληρώσουν τα διόδια

Ενώ η κοπέλα υπάλληλος, που είχε τη νυχτερινή βάρδια και ήταν μόνη, περίμενε να πληρώσουν τα… διόδια, είδε όπως είπε στην Αστυνομία, τρεις κουκουλοφόρους, να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο.

Απείλησαν με τις ομπρέλες

Πλησίασαν με γρήγορες κινήσεις στο παραθυράκι και πριν προλάβει να αντιδράσει άρχισαν να προκαλούν υλικές ζημιές με τις… ομπρέλες, απειλώντας ότι θα χτυπήσουν και την ίδια με τις σουβλερές άκρες.

Πανικοβλημένη η υπάλληλος, έβγαλε από το συρτάρι όσα χρήματα υπήρχαν, περίπου 1000 ευρώ και τα παρέδωσε στον έναν από τους κουκουλοφόρους.

Πήραν υλικό από τις κάμερες

Αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου που έφθασαν στο σημείο πήραν βιντεοληπτικό υλικό και στοιχεία για το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν τις έρευνες για τους ληστές των διοδίων.

Ωστόσο, η τετράδα αυτή των ληστών, δεν φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που δρα σε διόδια.

Η τετράδα των ληστών είχε χτυπήσει πάλι

Στις 21 Ιουνίου, ώρα 4 το πρωί, πάλι τέσσερις κουκουλοφόροι, είχαν ακινητοποιήσει γυναίκα υπάλληλο σε διόδια της Αττικής Οδού!

Τότε είχαν φθάσει με δύο αυτοκίνητα στα διόδια Ασπροπύργου.

Έσπασαν το τζάμι με βαριοπούλα

Κατέβηκαν κουκουλοφόροι από τα αυτοκίνητα, έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι του κουβούκλιου, εισέβαλαν στο εσωτερικό και επιχείρησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο!

Δεν τα κατάφεραν και πήραν όσα χρήματα βρήκαν μέσα στο ταμείο και προέρχονταν από τις εισπράξεις των διοδίων των διερχομένων οδηγών.

Θα συσχετισθούν οι υποθέσεις

Και τότε υπήρξε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Το υλικό από τις ληστείες των δύο διοδίων θα συγκριθεί και οι υποθέσεις θα συσχετιστούν στην προσπάθεια εντοπισμού των ληστών των διοδίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις