Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι ιατροδικαστές επιβεβαιώνουν τον βιασμό του Αλβανού – Υπέστη ρήξη πρωκτικού δακτυλίου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιατροδικαστές επιβεβαιώνουν τον βιασμό του Αλβανού – Υπέστη ρήξη πρωκτικού δακτυλίου

Θύμα βιασμού στις φυλακές έπεσε τελικά ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 19χρονος, που ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς στις φυλακές Αυλώνας, είχε αφήσει υπόνοιες ότι τον βίασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της εξέτασης το επιβεβαίωσαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον 19χρονο διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει […]

Θύμα βιασμού στις φυλακές έπεσε τελικά ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος, που ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς στις φυλακές Αυλώνας, είχε αφήσει υπόνοιες ότι τον βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της εξέτασης το επιβεβαίωσαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον 19χρονο διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».

Την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.

Έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα από τα συνολικά επτά που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Μετά το συμβάν, ο 19χρονος πάντως, αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

Ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έχασε τις αισθήσεις του και όταν ξύπνησε βρέθηκε σε άλλο χώρο χωρίς εσώρουχο.

«Κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους “βγάλτε του το παντελόνι” και στη συνέχεια λιποθύμησα».

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Το επίσημο πόρισμα θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

«Πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει»

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένας από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε ότι συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος.

«Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ήταν δύο-τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις