Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οικονομική καταστροφή – Νεκρά 18 πρόβατα (pics+vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Οικονομική καταστροφή – Νεκρά 18 πρόβατα (pics+vid)

Οικονομικά καταστράφηκε ένας ιδιοκτήτης μικρής μονάδας προβάτων ο οποίος αντίκρισε 18 πρόβατα. Σύμφωνα με το ekriti. gr, ένας σκύλος μπήκε στο μαντρί και έπνιξε τα πρόβατα, στην περιοχή της Καλλιθέας Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, όταν πήγε να τα ταΐσει, είδε το αποτρόπαιο θέαμα. Αιτία, ένας σκύλος από την περιοχή, ο οποίος μπήκε στον χώρο, τους επιτέθηκε και τα […]

Οικονομικά καταστράφηκε ένας ιδιοκτήτης μικρής μονάδας προβάτων ο οποίος αντίκρισε 18 πρόβατα.

Σύμφωνα με το ekriti. gr, ένας σκύλος μπήκε στο μαντρί και έπνιξε τα πρόβατα, στην περιοχή της Καλλιθέας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, όταν πήγε να τα ταΐσει, είδε το αποτρόπαιο θέαμα. Αιτία, ένας σκύλος από την περιοχή, ο οποίος μπήκε στον χώρο, τους επιτέθηκε και τα έπνιξε.

«Από τα 18 αιγοπρόβατα, που έπνιξε ο σκύλος τα 15 κυοφορούσαν και σε λίγες μέρες θα γεννούσαν», ανέφερε στο ekriti. gr ο άτυχος ιδιοκτήτης των αιγοπροβάτων.

Διαβάστε ακόμα: Οι εξελίξεις για τον πολυτραυματία του ταχύπλοου

«Διπλή ζημιά για εμένα… ευτυχώς η Κτηνιατρική Υπηρεσία και οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον «δράστη»  σκύλο, ο οποίος φορούσε τσιπάκι. Ωστόσο με τον ιδιοκτήτη είμαστε σε διαπραγματεύσεις για το κόστος της ζημιάς, που ανέρχεται στα 4.000 ευρώ γιατί ο ίδιος έχει πρόβλημα με το οικονομικό. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση για να αντικαταστήσω τα πρόβατα μου…», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης των αιγοπροβάτων.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις