Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οθόνη κλειδώματος: Ο σωστός τρόπος για αυτόματο κλείδωμα και ορισμό συνθηματικού
PLUS

Οθόνη κλειδώματος: Ο σωστός τρόπος για αυτόματο κλείδωμα και ορισμό συνθηματικού

Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε το χρόνο αυτόματου κλειδώματος και να ορίσετε κωδικό πρόσβασης στη συσκευή iPhone -iPad.  Ο λόγος, για την επεξεργασία των ρυθμίσεων αυτόματου κλειδώματος μιας συσκευής iPhone ή iPad, και την ενεργοποίηση απαίτησης κωδικού πρόσβασης, για την είσοδο στο μενού της συσκευής. Αλλαγή χρόνου αυτόματου Κλειδώματος Όσο μικρότερο είναι το διάστημα που θα ορίσετε, τόσο […]

Κινητό γυαλιά κρεβάτι

Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε το χρόνο αυτόματου κλειδώματος και να ορίσετε κωδικό πρόσβασης στη συσκευή iPhone -iPad. 

Ο λόγος, για την επεξεργασία των ρυθμίσεων αυτόματου κλειδώματος μιας συσκευής iPhone ή iPad, και την ενεργοποίηση απαίτησης κωδικού πρόσβασης, για την είσοδο στο μενού της συσκευής.

Αλλαγή χρόνου αυτόματου Κλειδώματος

Όσο μικρότερο είναι το διάστημα που θα ορίσετε, τόσο ποιο γρήγορα η οθόνη της συσκευής σας θα απενεργοποιηθεί, σε κατάσταση αδράνειας, σύμφωνα με το DINFUN.

Ο ορισμός του μικρότερου δυνατού χρόνου απενεργοποίησης της οθόνης, επιτρέπει στη συσκευή σας να απαιτεί νωρίτερα τον κωδικό πρόσβασης, οδηγώντας σε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ενδέχεται να αυξήσετε και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεδομένου του ότι η οθόνη θα παραμένει για μικρότερο συνολικά διάστημα ανά ημέρα, ενεργή.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από την Οθόνη Αφετηρίας της συσκευής σας iPhone ή iPad.

Στη συνέχεια επιλέξτε, Γενικά.

Από τη λίστα που θα εμφανιστεί επιλέξτε Αυτόματο κλείδωμα.

Ορίστε το χρονικό Διάστημα που επιθυμείτε να απενεργοποιείται η οθόνη της συσκευής σας.

✔ Έτοιμο!

Αυξήστε την ασφάλεια με την ενεργοποίηση του Κωδικού πρόσβασης

Είναι πολύ εύκολο για διάφορους λόγους να απομακρυνθείτε από τη συσκευή σας. Όμως εάν τη χάσετε ή σας την κλέψουν, τότε ενδέχεται τα προσωπικά σας δεδομένα να εμφανιστούν σε κοινή θέα.

Με την ενεργοποίηση του κωδικού πρόσβασης έστω και 4ψήφιου, όχι μόνο δυσκολεύετε σε κάποιον τρίτο να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας, αλλά παράλληλα δεν επιτρέπετε και τη χρήση της συσκευής σας από τον νέο κάτοχο, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από την Οθόνη Αφετηρίας της συσκευής σας.

Από τη λίστα ρυθμίσεων αναζητήστε κι επιλέξτε Touch ID και συνθηματικό.

Ενεργοποίηση συνθηματικού

Εισάγετε ένα 4ψήφιο αριθμό, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως κωδικός πρόσβασης.

Επαναλάβετε την πληκτρολόγηση για επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις