Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα: Την Παρασκευή θα δούμε υποχώρηση, αφού πρώτα ακούσουμε μία δακρύβρεχτη δήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα: Την Παρασκευή θα δούμε υποχώρηση, αφού πρώτα ακούσουμε μία δακρύβρεχτη δήλωση

Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη Όσο για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο τόνισε πως βρίσκεται σε απόγνωση από τα “χαστούκια” των βουλευτών του, θεωρεί πως θα αλλάξει γνώμη και θα στηρίξει την κυβέρνηση. «Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε […]

Ντόρα-Μπακογιάννη-1.jpg

Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη

Όσο για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο τόνισε πως βρίσκεται σε απόγνωση από τα “χαστούκια” των βουλευτών του, θεωρεί πως θα αλλάξει γνώμη και θα στηρίξει την κυβέρνηση.

«Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι ο Πάνος Καμένος είχε διαφωνήσει με το θέμα των Σκοπιών και το 2007 όταν ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Όμως, είτε δε θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο κ. Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία» τόνισε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση».

Το ερώτημα, σημείωσε, είναι κατά πόσο μετά από αυτήν την εξέλιξη θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Άμυνας, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι την Παρασκευή θα δούμε μία ακόμα στροφή του Πάνου Καμμένου.

«Θα ακούσουμε μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Άμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές. Δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη».

Πρόσθεσε, πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή της κρίση, η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει καμία ελπίδα να υπάρξει ανάπτυξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις