Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον δολοφόνο της Δώρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον δολοφόνο της Δώρας

Tην στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται ο δράστης να περπατά σε μια γειτονιά της Ριζούπολης, φορώντας τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ κρατά μια σακούλα με έναν καφέ και ένα τετράδιο. Στη συνέχεια διακρίνονται πέντε άνδρες της ασφάλειας να […]

Tην στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται ο δράστης να περπατά σε μια γειτονιά της Ριζούπολης, φορώντας τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ κρατά μια σακούλα με έναν καφέ και ένα τετράδιο.

Στη συνέχεια διακρίνονται πέντε άνδρες της ασφάλειας να τον πλησιάζουν, να τον ακινητοποιούν πριν προλάβει να αντιδράσει και να του περνούν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του 58χρονου έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «σκοπός μου ήταν να της πάρω την τσάντα. Την είδα στο νεκροταφείο τυχαία.

Εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να παλεύει μαζί μου και τότε την χτύπησα. Έχω κάνει και άλλες επιθέσεις σε νεκροταφεία. Σε αυτό πήγα για πρώτη φορά», περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ σφαγή της 32χρονης συγκλονίζουν:

Στην ομολογία του στους αστυνομικούς  ο δολοφόνος Ε.Σ, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό του θανάτου. «Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Έβγαλα το μαχαίρι και την απείλησα να μου δώσει την τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και δεν άφηνε την τσάντα. Την τραβάγαμε και οι δύο. Αντέδρασε. Τη χτύπησα με το μαχαίρι αρκετές φορές δεν θυμάμαι πόσες.

Άρπαξα την τσάντα και έφυγα. Πήγα στην Ομόνοια και σε ένα μαγαζί πούλησα το κινητό για 20 ευρώ. Η τσάντα μέσα δεν είχε χρήματα. Είχε μόνο πέντε ευρώ» είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη και όπως αποκαλύπτει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας συνήγορος του πατέρα της 32χρονης: «To dna του δράστη ταυτοποιήθηκε γιατί βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα στο χώρο του εγκλήματος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις