Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντάλιτς: «Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντάλιτς: «Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μετά την κλήρωση, πως σέβεται την ομάδα της Ελλάδας, και πρόκειται για μια δύσκολη αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά, θεωρεί πως έχει την καλύτερα ομάδα, ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα η Κροατία να παίξει στα γήπεδα της Ρωσίας. «Έχουμε πολύ […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μετά την κλήρωση, πως σέβεται την ομάδα της Ελλάδας, και πρόκειται για μια δύσκολη αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρεί πως έχει την καλύτερα ομάδα, ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα η Κροατία να παίξει στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Έχουμε πολύ σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Σίγουρα η δουλειά μας για να πάρουμε την πρόκριση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Θεωρώ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και με τη σωστή προετοιμασία, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας υγιείς, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Μπορεί να υπάρχει πίεση αλλά εκτιμώ πως έχει έρθει η στιγμή να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Είμαι αισιόδοξος. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στην Ελλάδα, αλλά δεν μας φοβίζει», είπε ο Ντάλιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις