Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκροί τρεις σκιέρ στην Αυστρία – Ένας αγνοούμενος
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί τρεις σκιέρ στην Αυστρία – Ένας αγνοούμενος

Τρεις Γερμανοί σκιέρ βρέθηκαν νεκροί στη διάρκεια της νύχτας και ένας τέταρτος αγνοείται Οι σκιέρ παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα κοντά στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο Λεχ αμ Άρλμπεργκ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Η ομάδα χρησιμοποιούσε περιηγητικά σκι που επιτρέπουν στους χρήστες τους να αναρριχώνται και να κατεβαίνουν τις πλαγιές και να εξερευνούν περιοχές εκτός πίστας, ανέφερε η […]

Νεκροί-σκιέρ-στην-Αυστρία.jpg

Τρεις Γερμανοί σκιέρ βρέθηκαν νεκροί στη διάρκεια της νύχτας και ένας τέταρτος αγνοείται

Οι σκιέρ παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα κοντά στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο Λεχ αμ Άρλμπεργκ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η ομάδα χρησιμοποιούσε περιηγητικά σκι που επιτρέπουν στους χρήστες τους να αναρριχώνται και να κατεβαίνουν τις πλαγιές και να εξερευνούν περιοχές εκτός πίστας, ανέφερε η αστυνομία.

Τα πτώματα των τριών Γερμανών, από την περιοχή Άνω Σουαβία της νοτιοδυτικής Γερμανίας, εντοπίστηκαν γύρω στις 11.00 το βράδυ.

Η σύζυγος ενός από τους άνδρες είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία.

Ήταν ηλικίας 57, 36 και 32 ετών. Το τέταρτο άτομο, που είναι ηλικίας 28 ετών και είναι επίσης από τη νότια Γερμανία, εξακολουθεί να αγνοείται, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις