Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την επίθεση Ρουβίκωνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την επίθεση Ρουβίκωνα

«Μετά την έφοδο του Ρουβίκωνα ακόμη και στο ΣτΕ δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ. «Όταν ο δήμαρχος Τήνου μηνύει και συλλαμβάνονται επί τόπου οι Ρουβίκωνες, η ανοχή […]

«Μετά την έφοδο του Ρουβίκωνα ακόμη και στο ΣτΕ δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ.

«Όταν ο δήμαρχος Τήνου μηνύει και συλλαμβάνονται επί τόπου οι Ρουβίκωνες, η ανοχή της δράσης τους από την κυβέρνηση είναι προφανές ότι οφείλεται σε μια κατάπτυστη πολιτική επιλογή που επέφερε απόψε ακόμη και ευθεία απειλή προς τη Δικαιοσύνη», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της.

«Ντου» 150 ατόμων στο ΣτΕ

Κίνημα αλλαγής

«Φτάνει πια, ανοχή τέλος» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του μετά το νέο χτύπημα του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ.

«Οι Ρουβίκωνες συνεχίζουν ανενόχλητοι τις επιθέσεις τους. Μετά τις πρεσβείες  σειρά είχε το Συμβούλιο της Επικρατείας» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ και κατηγορεί την ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Ανάρτηση Ρουβίκωνα για τη νέα επίθεση

«Ο ανύπαρκτος υπουργός κ. Τόσκας και η κυβέρνηση παρακολουθούν από διακριτική απόσταση για να μην διαταράξουν τη δράση των χαϊδεμένων παιδιών τους. Η χώρα μοιάζει παραδομένη στη βία ακραίων στοιχείων, που δέρνουν προπηλακίζουν, εισβάλλουν σε δημόσια κτίρια. Φτάνει πια, ανοχή τέλος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις