Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει τον κατήφορο ο Παναθηναϊκός (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει τον κατήφορο ο Παναθηναϊκός (vid)

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0 για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Super League, με το γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 73΄ να δίνει μια ελπίδα παραμονής στους γηπεδούχους. Στα πρώτα 20 λεπτά ο Γιώργος Δώνης […]

Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0 για την 20η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Super League, με το γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 73΄ να δίνει μια ελπίδα παραμονής στους γηπεδούχους.

Στα πρώτα 20 λεπτά ο Γιώργος Δώνης υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών με τον Κουλιμπαλί να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο στο 7΄ και τον Ινσούα στο 20΄.

Ο τελευταίος διακομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από σύγκρουση που είχε με τον Σκόνδρα.

Στο 34΄, ο Κρίζμαν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης κατάφερε να μπλοκάρει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στο 73΄ ο Αθανασιάδης μετά από σέντρα του Νικολιά από αριστερά, έγραψε το 1-0.

Στο 87΄ ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σε κόρνερ το βολέ του Γιόχανσον, κρατώντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (89΄ Σιόντης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν (70΄ Λεό Μπατίστ), Σκόνδρας, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μάνος (80΄  Βιντάλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ 

Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (7΄ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα (20΄ Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (75΄ Άλτμαν), Μπουζούκης, Καμπετσής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις