Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο τροχαίο – Ένας τραυματίας στο χειρουργείο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο τροχαίο – Ένας τραυματίας στο χειρουργείο

Δεν έχουν τέλος τα σοβαρά ατυχήματα που σημειώνονται στους δρόμους της Κρήτης, με ακόμα ένα τροχαίο να σημειώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε με την συμπλοκή ενός ΙΧ στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος των Γουβών. Μπήκε στο κατάστημα και παρενόχλησε ανήλικο κορίτσι Από […]

Δεν έχουν τέλος τα σοβαρά ατυχήματα που σημειώνονται στους δρόμους της Κρήτης, με ακόμα ένα τροχαίο να σημειώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε με την συμπλοκή ενός ΙΧ στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος των Γουβών.

Μπήκε στο κατάστημα και παρενόχλησε ανήλικο κορίτσι

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως = έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μην ακρωτηριαστεί.

Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία

Την ίδια ώρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται και ο 23χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε νωρίτερα την ώρα που κινούνταν με το όχημά του σε δρόμο του Ρεθύμνου.

Ο άτυχος άνδρας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να κρίνουν πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις