Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο

Σε ύφεση βρίσκεται η κακοκαιρία «Σοφία», η οποία δημιούργησε αρκετά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα 07/01 και από τα βόρεια, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας ο «Τηλέμαχος», με ψυχρότερες αέριες μάζες να κινούνται προς τη χώρα […]

Σε ύφεση βρίσκεται η κακοκαιρία «Σοφία», η οποία δημιούργησε αρκετά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα 07/01 και από τα βόρεια, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας ο «Τηλέμαχος», με ψυχρότερες αέριες μάζες να κινούνται προς τη χώρα μας, με χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Θα πρέπει, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα έχει τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία», και επίσης τα φαινόμενα δεν θα είναι γενικευμένα, αλλά θα απασχολήσουν τις περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φονική κακοκαιρία. Μια γυναίκα νεκρή και πάνω από 50 επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις