Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο βίντεο στη δημοσιότητα: Η Ειρήνη Λαγούδη, λίγο πριν τον θάνατό της
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο στη δημοσιότητα: Η Ειρήνη Λαγούδη, λίγο πριν τον θάνατό της

Ενώ οι έρευνες για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας συνεχίζονται, ένα βίντεο που τράβηξε φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, λίγες ημέρες πριν φύγει από την Κατοχή για να πάει στην Αθήνα, ώστε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τον αδερφό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την οικογένεια. Στο οκτώ δευτερολέπτων βίντεο που παρουσιάζει το protothema εμφανίζεται η […]

Ενώ οι έρευνες για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας συνεχίζονται, ένα βίντεο που τράβηξε φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, λίγες ημέρες πριν φύγει από την Κατοχή για να πάει στην Αθήνα, ώστε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τον αδερφό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την οικογένεια.

Στο οκτώ δευτερολέπτων βίντεο που παρουσιάζει το protothema εμφανίζεται η 44χρονη καθισμένη και να μιλάει αστειευόμενη με μια φίλη της.

Η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει αυτό το βίντεο την ώρα που νέα στοιχεία από την αστυνομία προσπαθούν να ανατρέψουν την εκδοχή της οικογένειας πως ο θάνατος της Ειρήνης δεν είναι αυτοκτονία.

Ο αδερφός της 44χρονης Ειρήνης, Γιώργος, μιλά για μια καλοστημένη παγίδα που σκοπό έχει την παραπλάνηση της κοινής γνώμης προς το σενάριο της αυτοκτονίας, ενώ επιμένει πως τόσο εκείνος όσο και τα παιδιά της αδελφής του δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία  της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ».
Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο κλειστού κυκλώματος που δείχνει την 44χρονη να αγοράζει από πρατήριο βενζίνης ένα μπιτόνι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Ξάδερφος της Ειρήνης: «της την είχαν στημένη»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ξάδερφος της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή:

«Σαν οικογένεια περιμένουμε τη δικαίωση. Ακόμα δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι η Ειρήνη μας δεν είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι 100% έγκλημα. Της την έστησαν της Ειρήνης. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ένας που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν σκέφτεται να πετάξει το κινητό».

Συγκλονίζει μαρτυρία: «Την άκουσα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια»

Μάρτυρας αποκαλύπτει στο STAR ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της.

«Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει “βοήθεια – βοήθεια”, με πνιγμένη φωνή. Πριν από το βοήθεια ακούστηκε καυγάς έντονος. “Με χτυπάνε, με σκοτώνουν βοήθεια” και σαν κάτι να την έπνιξε και να της έκλεισε το στόμα», είπε.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας 

«Διαμαρτύρομαι εντονότατα γιατί έχει γίνει το πρωτοφανές σε αυτή την υπόθεση. Πάντα η αστυνομία κρατά μυστική και κατά τη ρητή αυστηρή εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αγρινίου, να είναι μυστική η προανακριτική εξέταση και έρευνα της υποθέσεως και εδώ γίνεται το αντίθετο. Είμαστε όλοι εμείς στο σκοτάδι και μόνο μυστική δεν είναι η προανάκριση  και μέρα παρά μέρα διαρρέουν κι ένα στοιχείο. Ποια μέρα ήταν αυτό το βίντεο, μήπως ήταν πριν από δεκαπέντε ημέρες.

Οι φήμες λένε ότι το μπιτόνι είχε βενζίνη, ότι πήγε και έβαλε βενζίνη, υπενθυμίζω όμως ότι η άτυχη Ειρήνη κάηκε με πετρέλαιο και όχι με βενζίνη. Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό. Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της. Το σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο, είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή» επισημαίνει ο νομικός σύμβουλος μιλώντας στο protothema.

Σημαντικό στοιχείο που αναμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, είναι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ, άλυτο μυστήριο παραμένει το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις