Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα τραγωδία: 30χρονος και 23χρονη νεκροί σε τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τραγωδία: 30χρονος και 23χρονη νεκροί σε τροχαίο

Μετά την τραγωδία στην Κοζάνη με τα τρία νεκρά παιδιά, άλλη μία σοκάρει, αυτή τη φορά στην Ηλεία Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και επέβαινε η 23χρονη, οι […]

εκαβ νυχτα

Μετά την τραγωδία στην Κοζάνη με τα τρία νεκρά παιδιά, άλλη μία σοκάρει, αυτή τη φορά στην Ηλεία

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και επέβαινε η 23χρονη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, για άγνωστο λόγο εξετράπη από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας και αμέσως μετά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους δύο άνδρες και την μία γυναίκα.

Όλοι διακομίστηκαν στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30χρονου και της 23χρονης, ενώ ο 22χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας.

Δείτε ακόμη:

Τραγικό τροχαίο στην Κοζάνη – 3 νεκροί, όλοι νέοι (vids)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις