Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα στοιχεία για τη βάρβαρη δολοφονία της Ελένης – Κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη βάρβαρη δολοφονία της Ελένης – Κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Η μητέρα του 21χρονου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο ότι σκότωσαν την φοιτήτρια, στην κατάθεσή της έκανε λόγο για προσπάθεια του γιου της να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η μητέρα του 21χρονου στην κατάθεσή της […]

Οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Η μητέρα του 21χρονου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο ότι σκότωσαν την φοιτήτρια, στην κατάθεσή της έκανε λόγο για προσπάθεια του γιου της να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η μητέρα του 21χρονου στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου.

Είπε μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης. Φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν το σίδερο.

Οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν για το ποιος το χρησιμοποίησε για να χτυπήσει την Ελένη στο πρόσωπο.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι στους Πεύκους.

Επίσης φέρεται ότι εντοπίστηκε και γενετικό υλικό των δύο ανδρών στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει το θύμα από το σπίτι της στους Πεύκους.

Στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις