Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέα σελίδα για τη Λίζα Δουκακάρου, έξι χρόνια μετά την τραγική απώλεια (vid)
LIFESTYLE

Νέα σελίδα για τη Λίζα Δουκακάρου, έξι χρόνια μετά την τραγική απώλεια (vid)

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λίζα Δουκακάρου έχασε τον επί δεκαετίες σύζυγό της Στέλιο Εμβαλωμένο. Η ξανθιά παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Παντελή Οικονόμου που ασχολείται με χρηματοοικονομικά στην Εκάλη ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς. Την αποκάλυψη του λαμπερού γάμου έκανε η δημοσιογράφος και καλή φίλη της Δουκακάρου, Νατάσα Ράγιου, η οποία πόσταρε […]

Λίζα Δουκακάρου

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λίζα Δουκακάρου έχασε τον επί δεκαετίες σύζυγό της Στέλιο Εμβαλωμένο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Παντελή Οικονόμου που ασχολείται με χρηματοοικονομικά στην Εκάλη ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς.

Την αποκάλυψη του λαμπερού γάμου έκανε η δημοσιογράφος και καλή φίλη της Δουκακάρου, Νατάσα Ράγιου, η οποία πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

Σε ένα από τα βίντεο βλέπουμε τον ξέφρενο χορό της Ράγιου με τη νύφη ενώ σε άλλη θαυμάζουμε το εντυπωσιακό νυφικό της δημοσιογράφου με διαφάνεια και δαντέλα.

Ήταν Οκτώβριος του 2012 όταν η Δουκακάρου και ο 59χρονος τότε επιχειρηματίας σύζυγός της είχαν προσκαλέσει στο σπίτι τους την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου.

Οι δυο τους ήταν για πολλά χρόνια καλές φίλες. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Εμβαλωμένος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και φεύγει λίγο αργότερα από τη ζωή.

Η Δουκακάρου ήταν 22 χρόνια παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της και δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις