Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νέα θεωρία συνωμοσίας: «Εξαφάνισαν» χώρα!
PLUS

Νέα θεωρία συνωμοσίας: «Εξαφάνισαν» χώρα!

«Κερδίζει» έδαφος διαρκώς η νέα θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία μια χώρα δεν υπάρχει! Ο λόγος για την Αυστραλία. Ό,τι ξέρεις για αυτή, όπως αναφέρεται στην εν λόγω θεωρία, το ξεχνάς, καθώς,  δεν… υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Διαβάστε ακόμα Οι «καυτοί» προορισμοί του TripAdvisor για το 2018 Φαίνεται πως τα καγκουρό είναι μυθικά πλάσματα, όπως φαίνεται στο sigmalive. […]

«Κερδίζει» έδαφος διαρκώς η νέα θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία μια χώρα δεν υπάρχει!

Ο λόγος για την Αυστραλία. Ό,τι ξέρεις για αυτή, όπως αναφέρεται στην εν λόγω θεωρία, το ξεχνάς, καθώς,  δεν… υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Οι «καυτοί» προορισμοί του TripAdvisor για το 2018

Φαίνεται πως τα καγκουρό είναι μυθικά πλάσματα, όπως φαίνεται στο sigmalive. com, με τη θεωρία να κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς από το 2017 που πρωτοεμφανίστηκε στο Reddit.

Μια ακόμα χώρα – θύμα της συγκεκριμένης θεωρίας συνωμοσίας είναι και η Φινλανδία, με τη χώρα να είναι απλώς ένα… δημιούργημα.

Το εν λόγω αστείο περί μη ύπαρξης χωρών είναι ένα από τα πιο παλιά memes του Διαδικτύου. «Το ωραίο με τα memes είναι ότι είναι εύπλαστα και ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του εκδοχή», δηλώνει συγγραφέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις