Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέα εμφάνιση μετά τη λήξη του εξωφρενικού συμβολαίου της
LIFESTYLE

Νέα εμφάνιση μετά τη λήξη του εξωφρενικού συμβολαίου της

Η 38χρονη Κέιτι Χολμς απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες να φοράει ένα μαύρο καπέλο. Η ηθοποιός όμως αναγκάστηκε να αποκαλύψει το νέο της κούρεμα καθώς έπρεπε να το βγάλει στον έλεγχο. Η Κέιτι Χολμς, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει […]

Η 38χρονη Κέιτι Χολμς απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες να φοράει ένα μαύρο καπέλο. Η ηθοποιός όμως αναγκάστηκε να αποκαλύψει το νέο της κούρεμα καθώς έπρεπε να το βγάλει στον έλεγχο.

Η Κέιτι Χολμς, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει τα μαλλιά της πιο κοντά.

Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ περνάει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της καθώς ο εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ έληξε πριν από λίγο καιρό.

Η γλυκιά Κέιτι, που έγινε γνωστή από την σειρά «Dawson’s Creek», είχε υπογράψει έναν πολύ αυστηρό όρο διαζυγίου, ότι δεν θα βγει δημοσίως με κανέναν άνδρα μετά τον χωρισμό τους για πέντε χρόνια.

Πλέον η ηθοποιός μπορεί να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Τζέιμι Φοξ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις