Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να είσαι άσχημος” (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

“Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να είσαι άσχημος” (pics)

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας, υποστηρίζει η 26χρονη, που ξεκινά μια ιδιαίτερη καριέρα στο μόντελινγκ. «Να θυμάστε πάντα ότι όλοι είναι όμορφοι». Η Ίλκα Μπρουλ με καταγωγή από τη Γερμανία, δεν γεννήθηκε σαν τα υπόλοιπα κορίτσια. Κι όμως, αυτό δεν την πτοεί πια, προσπαθεί μάλιστα να μεταδώσει τη θετικότητά της, λέγοντας την ιστορία της. […]

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας, υποστηρίζει η 26χρονη, που ξεκινά μια ιδιαίτερη καριέρα στο μόντελινγκ.

«Να θυμάστε πάντα ότι όλοι είναι όμορφοι».

Η Ίλκα Μπρουλ με καταγωγή από τη Γερμανία, δεν γεννήθηκε σαν τα υπόλοιπα κορίτσια. Κι όμως, αυτό δεν την πτοεί πια, προσπαθεί μάλιστα να μεταδώσει τη θετικότητά της, λέγοντας την ιστορία της.

Τα χρόνια της, ήταν δύσκολα.

«Γεννήθηκα με μια δυσμορφία στο πρόσωπο και οι αεραγωγοί της μύτης μου δεν είχαν διαμορφωθεί σωστά» λέει η ίδια στο Project Grenzenlos.

«Επιπλέον, απουσίαζε η δεξιά πλευρά του δακρυϊκού αδένα, επομένως η μόνιμη φυσική υγρασία του ματιού με οδηγούσε πάντα στο να έχω διαρκώς δάκρυα στο μάτι».

Το μοντέλο με τη λεύκη, δείχνει το γυμνό κορμί της: «Είμαι όμορφη»

Τώρα, μετά από αμέτρητες εγχειρήσεις, η Ίλκα είναι μια δυνατή και σίγουρη γυναίκα που μοιράζεται την ιστορία και τις εμπειρίες της, ελπίζοντας να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους.

Πριν από δύο χρόνια, άρχισε να ποζάρει σε κάποιους φίλους της φωτογράφους.

«Υπήρχε τόσο θετική ανατροφοδότηση, έχω όλο και περισσότερο θάρρος να δείξω τον εαυτό μου, τον εαυτό μου, όπως είναι. Καθαρή και ανεπηρέαστη» είπε.

Η Ίλκα μοιράζεται τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Facebook, παρακινώντας τους ανθρώπους να δείξουν την πραγματική ομορφιά τους.

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι άσχημος: Να έχεις άσχημο χαρακτήρα. Κανείς δεν πρέπει να κρύβεται εξαιτίας της εμφάνισής του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις