Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυκονιάτης επιχειρηματίας στο κύκλωμα ναρκωτικών με τα ταχύπλοα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυκονιάτης επιχειρηματίας στο κύκλωμα ναρκωτικών με τα ταχύπλοα

Γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί καταστήματα στην Μύκονο και το Κολωνάκι, συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με ταχύπλοα σκάφη, μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο με κομβικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την αναζήτηση των πολυτελών σκαφών που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των […]

Γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί καταστήματα στην Μύκονο και το Κολωνάκι, συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με ταχύπλοα σκάφη, μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο με κομβικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την αναζήτηση των πολυτελών σκαφών που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Εκτός του επιχειρηματία έχουν συλληφθεί άλλα εννέα μέλη του κυκλώματος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συνδέσμων του κυκλώματος.

Των συλλήψεων προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση και κινηματογραφική καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους που τελικά πιάστηκε με περισσότερο από ένα τόνο μαριχουάνας.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης από επιβαίνοντες ταχύπλοου σκάφους προκύπτει ότι ρίχτηκαν στην θάλασσα οπλισμός, ναρκωτικές ουσίες καθώς και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία. Πέραν από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν μέχρι τώρα, ένα ταχύπλοο σκάφος με τρεις εξωλέμβιους κινητήρες των 350 ίππων έκαστος, ένα ταχύπλοο σκάφος με τέσσερις εξωλέμβιους κινητήρες των 350 ίππων έκαστος, όπλα.

Η έρευνα της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. θα έχει και συνέχεια, σε συνεργασία με διεθνείς διωκτικές αρχές

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις