Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μπείτε σε τάξη τώρα: 4+1 tips για να κρατάτε πάντα το σπίτι σας καθαρό
PLUS

Μπείτε σε τάξη τώρα: 4+1 tips για να κρατάτε πάντα το σπίτι σας καθαρό

Μήπως κουραστήκατε να χαιρετάτε τα άπλυτα πιάτα και τα ρούχα στο πάτωμα κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι; Ώρα να μπείτε σε τάξη λοιπόν! Ορίστε μερικές συμβουλές που δεν θα σας φανούν απλώς χρήσιμες, αλλά θα σας αλλάξουν την ζωή. Βάλτε τάξη στο «χάος» σιγά σιγά Σίγουρα λίγοι από μας έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για […]

Μήπως κουραστήκατε να χαιρετάτε τα άπλυτα πιάτα και τα ρούχα στο πάτωμα κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι;

Ώρα να μπείτε σε τάξη λοιπόν! Ορίστε μερικές συμβουλές που δεν θα σας φανούν απλώς χρήσιμες, αλλά θα σας αλλάξουν την ζωή.

Βάλτε τάξη στο «χάος» σιγά σιγά

Σίγουρα λίγοι από μας έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να πετάξουμε κάποια άχρηστα πράγματα στο σπίτι μας. Ξεκινήστε κάθε μέρα πετώντας άχρηστα πράγματα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο χώρο θα εξοικονομήσετε.

Τοποθετήστε τα πάντα εκεί που ανήκουν

Σίγουρα σας φαίνεται ευκολάκι, αλλά δεν είναι. Σκεφτείτε πόσα μικροπράγματα «τριγυρίζουν» δεξιά και αριστερά , πόσα ρούχα είναι τοποθετημένα πάνω σε καρέκλες και όχι στην ντουλάπα… εκεί που είναι η θέση τους δηλαδή.

Μεγαλώστε τον αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα

Δείτε ποια ποτήρια χρησιμοποιείτε περισσότερο και τοποθετήστε τα στο πρώτο ράφι των ντουλαπιών σας. Οργανώστε τα μαχαιροπίρουνα με τους «οργανωτές» συρταριών.

Αγοράστε αντικείμενα που έχουν αρκετές χρησιμότητες

Για παράδειγμα ένα διακοσμητικό μπολ, μπορεί να γίνει εύκολα το μέρος όπου θα βάζετε τα κλειδιά και τα τηλεκοντρόλ. Χρησιμοποιείστε βαζάκια αποθήκευσης στο μπάνιο για να βάλετε βαμβάκι, μπατονέτες, και άλλα πολλά.

Ώρα για απογραφή στην ντουλάπα σας

Έχετε 100 διαφορετικά jeans; Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε μερικά. Όπως και μερικά φθαρμένα ρούχα που δεν φοράτε. Και κάθε φορά πριν πάτε για ψώνια, ξεφορτωθείτε μερικά πράγματα που δεν θέλετε, μέσα από την ντουλάπα σας. Ίσως κάποια μέρα να καταφέρετε να την κλείσετε!

Μην το σκέφτεστε καν, ξεκινήστε τώρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις