Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Μπατσάκια του χιλιάρικου σας γ….” – Η χλιδάτη ζωή των Αλβανών κακοποιών (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

“Μπατσάκια του χιλιάρικου σας γ….” – Η χλιδάτη ζωή των Αλβανών κακοποιών (pics)

Με απόλυτη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών Αλβανών κακοποιών, που κατάφεραν πολύ εύκολα να αποδράσουν από το ΑΤ Αργυρούπολης. Πρόκειται για μέλη της σπείρας που ξάφριζε Βόρεια και Νότια Προάστια. Οι κακοποιοί, ανέβαζαν στα social media φωτογραφίες από την ζωή που ζούσαν με όσα έκλαιγαν κάποιοι… Πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά σκάφη και […]

Με απόλυτη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών Αλβανών κακοποιών, που κατάφεραν πολύ εύκολα να αποδράσουν από το ΑΤ Αργυρούπολης.

Πρόκειται για μέλη της σπείρας που ξάφριζε Βόρεια και Νότια Προάστια.

Οι κακοποιοί, ανέβαζαν στα social media φωτογραφίες από την ζωή που ζούσαν με όσα έκλαιγαν κάποιοι…

Πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά σκάφη και δώρα κλοπιμαία σε γυναίκες που συνόδευαν.

Διαρρήκτες «αίλουροι» – Πάνω από 72 διαρρήξεις στα Προάστια (pics)

Οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Η απόδραση αποκαλύφθηκε το άλλο πρωί καθώς κατά είχαν αφήσει ανοικτή τη βρύση όλο το βράδυ, προκειμένου να καλύψουν τους ήχους από τις προσπάθειες απόδρασής τους.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα και ικανά για όλα. Ένας εκ των καταζητούμενων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς. Σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Πώς κατάφεραν να αποδράσουν οι Αλβανοί κακοποιοί (vid)

Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ.

Το bloko.gr παρουσιάζει τις φωτογραφίες των τριών καταζητούμενων διαρρηκτών.

Ο πρώτος στη σειρά, φέρεται πως είχε πει με απόλυτα προκλητικό όσο και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σύμφωνα με πηγές του iefimerida, πως “είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ…. Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα”.

Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ. Οι τρεις Αλβανοί εμπλέκονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία χθες τη νύχτα σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.

Κούφια τα κάγκελα, ελλείψεις προσωπικού

Ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε λίγη ώρα μετά την απόδραση στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΑΤ της Αργυρούπολης.

Όπως κατήγγειλε τα κάγκελα ήταν κούφια, σε ένα τμήμα δίχως αστυνομικό προσωπικό και μ’ ένα δόκιμο αστυφύλακα σκοπό στην είσοδο, στην πρωινή βάρδια.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.

Απόδραση αλά… Prison Break – Έκαναν και live streaming (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις