Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπαουτίστα μετά την ήττα: Καλός ο Τσιτσιπάς, αλλά…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαουτίστα μετά την ήττα: Καλός ο Τσιτσιπάς, αλλά…

“Παίζει πολύ καλό τένις», είπε ο Μπαουτίστα για το νέο αστέρι του παγκοσμίου τένις, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρησή τους στα προημιτελικά του Australian Open. «Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για μα βελτιωθεί και να πάρει εμπειρίες από τελικούς σε τέτοια τουρνουά. Αλλά για μένα τα φαβορί είναι ο Ράφα και ο Νόβακ». Ο […]

Μπαουτίστα

“Παίζει πολύ καλό τένις», είπε ο Μπαουτίστα για το νέο αστέρι του παγκοσμίου τένις, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρησή τους στα προημιτελικά του Australian Open.

«Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για μα βελτιωθεί και να πάρει εμπειρίες από τελικούς σε τέτοια τουρνουά. Αλλά για μένα τα φαβορί είναι ο Ράφα και ο Νόβακ».

Ο Νο.24 τενίστας, πάντως, εγκωμίασε το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά. «Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Έχει καλό forehand και backhand. Σερβίρει καλά. Νομίζω ότι ξέρει το παιχνίδι, ξέρει πώς να αγωνιστεί».

«Ο Τσιτσιπάς έπαιζε πολύ καλά. Νομίζω ότι είχα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο και το τρίτο σετ και τα έχασα και τα δύο. Μετά τα μπρέικ μπακ κέρδισε αυτοπεποίθηση και έπαιξε καλά στο τέλος των δύο σετ», πρόσθεσε ο 30χρονος Ισπανός.

Ο Τσιτσιπάς πάντως έχει άλλη γνώμη…

“Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα», είπε ο κορυφαίος τενίστας στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ στη Μελβούρνη.

Είπα στον εαυτό μου ότι έχω την ευκαιρία να τα πάνω καλύτερα την επόμενη φορά. Επίσης είπα ότι μπορώ να τον κερδίσω γιατί τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά νιώθω ότι μπορώ να το κάνω.

Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη.Το θέλω πάρα πολύ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις