Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς: «Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε» (vid)
LIFESTYLE

Μουτσινάς: «Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε» (vid)

Τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Ant1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»,  έφτασαν στο τέλος τους και ο Νίκος Μουτσινάς το αποκάλυψε με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο στους διαδικτυακούς του φίλους. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από όμορφες στιγμές με τους συνεργάτες του από την εν λόγω σειρά. Αγγελική Λάμπρη: «Οφείλεις […]

Τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Ant1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»,  έφτασαν στο τέλος τους και ο Νίκος Μουτσινάς το αποκάλυψε με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο στους διαδικτυακούς του φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από όμορφες στιγμές με τους συνεργάτες του από την εν λόγω σειρά.

Αγγελική Λάμπρη: «Οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ» (vid)

Στη λεζάντα, έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα: «Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε… Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, τα γέλια και τις στιγμές που περάσαμε. Δε θα τις ξεχάσω… Το υπόσχομαι».

Να σημειώσουμε, πως οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην σειρά, έχουν πολύ καλές σχέσεις και κρατάνε μόνο τα καλά που έχουν περάσει αυτό το διάστημα που δούλευαν μαζί.

Ο κόσμος που φέτος επέλεξε να δει τη συγκεκριμένη σειρά, έσπευσε να σχολιάσει κάτω από το βίντεο του παρουσιαστή ότι θα λείψει το σήριαλ από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις