Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Η Νιγηρία έβαλε «φωτιά» στην Ισλανδία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Η Νιγηρία έβαλε «φωτιά» στην Ισλανδία

Μουντιάλ 2018: Η Νιγηρία κατάφερε να βάλει «φωτιά» στην Ισλανδία επικρατώντας με 2 – 0. Έτσι, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Σκόρερ των δύο τερμάτων της Νιγηρίας ο Μούσα στο 49΄ και στο 75΄, ενώ οι Ισλανδοί έχασαν πέναλτι στο 82΄ με τον Γκ. Σίγκουρτσον. Διαβάστε ακόμα: Οπαδοί της […]

Μουντιάλ 2018: Η Νιγηρία κατάφερε να βάλει «φωτιά» στην Ισλανδία επικρατώντας με 2 – 0.

Έτσι, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Σκόρερ των δύο τερμάτων της Νιγηρίας ο Μούσα στο 49΄ και στο 75΄, ενώ οι Ισλανδοί έχασαν πέναλτι στο 82΄ με τον Γκ. Σίγκουρτσον.

Διαβάστε ακόμα: Οπαδοί της Αργεντινής «σκοτώνουν» στο ξύλο Κροάτη (vid)

Μετά την Αργεντινή, η Ισλανδία δεν φοβήθηκε ούτε τη Νιγηρία στην πρώτη συμμετοχή της σε Μουντιάλ, αν και δεν κατάφερε να το συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα,

Οι Αφρικανοί, πάντως, όπως φαίνεται στο ΑΠΕ, ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος και με τον Μούσα να κάνει ό,τι θέλει στην άμυνα των «ψαράδων», κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα.

Η μεγάλη ευκαιρία για την Ισλανδία να ξαναμπεί στο ματς ήρθε στο 83΄, αλλά αστόχησε.

Διαβάστε ακόμα: Οπαδοί της Αργεντινής «σκοτώνουν» στο ξύλο Κροάτη (vid)

Διαιτητής: Μάθιου Κόνγκερ (Νέα Ζηλανδία)

ΝΙΓΗΡΙΑ (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Μπαλόγκουν, Τροστ Εκόνγκ, Ομερούο, Μόουζες, Εντίντι, Όμπι Μίκελ, Ετέμπο (90΄ Ιγουόμπι), Ιντόγου, Ιχεανάτσο (85΄ Ιγκάλο), Μούσα.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σάβαρσον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον (65΄ Ίνγκασον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (87΄ Σκούλασον), Μπιάρνασον, Μπόντβαρσον (71΄ Σιγκούρνταρσον), Φινμπόγκασον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις