Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Άγγλος οπαδός έκλεψε το όπλο αστυνομικού
ΚΟΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Άγγλος οπαδός έκλεψε το όπλο αστυνομικού

Μουντιάλ 2018: «Συναγερμό» στις ρωσικές αρχές προκάλεσε το περιστατικό με Άγγλο οπαδό ο οποίος φέρεται να άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού. Το περιστατικό, το οποίο καμία επίσημη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα, συνέβη πάνω σε τρένο και φαίνεται πως εμπλέκονται δύο Άγγλοι οπαδοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ρωσία για να παρακολουθήσουν αγώνα του Μουντιάλ. Μουντιάλ […]

Μουντιάλ 2018: «Συναγερμό» στις ρωσικές αρχές προκάλεσε το περιστατικό με Άγγλο οπαδό ο οποίος φέρεται να άρπαξε το όπλο ενός αστυνομικού.

Το περιστατικό, το οποίο καμία επίσημη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα, συνέβη πάνω σε τρένο και φαίνεται πως εμπλέκονται δύο Άγγλοι οπαδοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ρωσία για να παρακολουθήσουν αγώνα του Μουντιάλ.

Μουντιάλ 2018: «Μέτρησε» ο Ρονάλντο στο ντεμπούτο του

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ρωσικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ο φίλαθλος που τραυματίστηκε έσπασε ένα παράθυρο πάνω στο τρένο και φέρει τραύματα στο χέρι.

Όταν η ασφάλεια του τρένου προσπάθησε να τον συλλάβει, ο άλλος φίλαθλος άρπαξε το περίστροφο ενός αστυνομικού.

Άγνωστη παραμένει η τύχη των δύο οπαδών καθώς οι Αρχές δεν το συνδέουν με το Μουντιάλ και δεν έχουν δώσει κάποια επίσημη ενημέρωση,

Ένας νεκρός από την «τρελή» πορεία φορτηγού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις