Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Μια ημέρα ξεχωριστή η σημερινή για το μαύρο της ΕΡΤ”
ΕΛΛΑΔΑ

“Μια ημέρα ξεχωριστή η σημερινή για το μαύρο της ΕΡΤ”

Ημέρα μνήμης η σημερινή για την ΕΡΤ, καθώς, όπως υπενθυμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ, στις 7 Νοεμβρίου του 2013 τα ΜΑΤ εισέβαλαν και κατέλαβαν το ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. «Οι συλλήψεις που έγιναν, είναι άλλη μία μέρα κατάλυσης της δημοκρατίας, φίμωση της ενημέρωσης, καταστολή της αξιοπρέπειας και απαξίωση της αγωνιζόμενης κοινωνίας» υπογραμμίζει το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ […]

Ημέρα μνήμης η σημερινή για την ΕΡΤ, καθώς, όπως υπενθυμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ, στις 7 Νοεμβρίου του 2013 τα ΜΑΤ εισέβαλαν και κατέλαβαν το ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

«Οι συλλήψεις που έγιναν, είναι άλλη μία μέρα κατάλυσης της δημοκρατίας, φίμωση της ενημέρωσης, καταστολή της αξιοπρέπειας και απαξίωση της αγωνιζόμενης κοινωνίας» υπογραμμίζει το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ στην ανακοίνωσή του.

«Με μνήμες ζωντανές και αδούλωτες ψυχές συνεχίζουμε στους ίδιους στόχους και αξίες για τη δημοκρατία, για την ελευθεροφωνία, για την κοινωνία, για τους εργαζόμενους, για τη χώρα μας» συνεχίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν σβήνει η φλόγα για ισονομία, δικαιοσύνη, με αξιοπρέπεια και εργασιακά δικαιώματα, αξίες που είναι ζητούμενο στη σημερινή εποχή, τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. «Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θυμόμαστε.

Η 7 Νοέμβρη είναι μία μέρα ξεχωριστή για το “μαύρο” της ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις