Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Μην φοβάστε τα ακτινίδια!
ΥΓΕΙΑ

Μην φοβάστε τα ακτινίδια!

Το καλοκαίρι πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς και ήδη πολλά άτομα προσπαθούν να ξεκινήσουν δίαιτα. Προκειμένου να πετύχει κανείς το καλύτερο ιδανικό αποτέλεσμα, πρέπει να εντάξεις τα φρούτα και τα λαχανικά στην καθημερινότητά σου. Σύμφωνα με έρευνα στη Νέα Ζηλανδία, βρέθηκε ότι η πρόσληψη φυτικών ινών από τα ακτινίδια πέφτει κάτω από τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη κατά περίπου 7 […]

Το καλοκαίρι πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς και ήδη πολλά άτομα προσπαθούν να ξεκινήσουν δίαιτα.

Προκειμένου να πετύχει κανείς το καλύτερο ιδανικό αποτέλεσμα, πρέπει να εντάξεις τα φρούτα και τα λαχανικά στην καθημερινότητά σου.

Σύμφωνα με έρευνα στη Νέα Ζηλανδία, βρέθηκε ότι η πρόσληψη φυτικών ινών από τα ακτινίδια πέφτει κάτω από τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη κατά περίπου 7 γραμμάρια την ημέρα.

Διαβάστε ακόμα

Τα πρόβατα «προκαλούν» σκλήρυνση κατά πλάκας!

Η ανεπάρκεια σε φυτικές ίνες μπορεί να έχει μεγάλη επίπτωση στην υγεία του εντέρου, καθώς τα σιτηρά, όπως φαίνεται στο bovary. gr, αποτελούν απαραίτητη πηγή τροφής για τα καλά βακτήρια που ζουν στο έντερό μας.

«Οι φυτικές ίνες είναι το μόνο πράγμα που τρώμε και φτάνει άθικτο στο έντερο. Δίνει στα βακτήρια του εντέρου κάτι να κάνουν», αναφέρει η Hannah Eriksen, από το Nutrition Foundation της Νέας Ζηλανδίας.

Οπότε, αυτό σημαίνει πιο υγιές έντερο. Για αυτό μην φοβάστε τα ακτινίδια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις