Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με το ζόρι πήγε ο Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ – “Εγώ στους ΑΝΕΛ ήθελα να μείνω, αλλά…” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ζόρι πήγε ο Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ – “Εγώ στους ΑΝΕΛ ήθελα να μείνω, αλλά…” (vid)

«Δεν πιστεύω ότι εγώ άλλαξα θέση» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέλαβε την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου και στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ.  Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Κουίκ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι άλλαξα θέση. Όταν εγώ ορκίστηκα, δεν υπήρχε δυστυχώς κοινοβουλευτική ομάδα. Όταν […]

Τέρενς Κουίκ

«Δεν πιστεύω ότι εγώ άλλαξα θέση» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέλαβε την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου και στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ. 

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Κουίκ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι άλλαξα θέση. Όταν εγώ ορκίστηκα, δεν υπήρχε δυστυχώς κοινοβουλευτική ομάδα. Όταν πληροφορήθηκα ότι παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος στενοχωρήθηκα. Διότι περίμενα ότι θα έμενε, οπότε θα έμενα κι εγώ στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και από εκεί και πέρα, εάν ήθελε κάποιος να με διώξει ή όχι».

Σχετικά με την ταύτισή του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, ο κ. Κουίκ, είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν είμαι αριστερός, αλλά ούτε αριστεροφοβικός. Μπορεί σε κάποιο κόσμο να μην αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους αρέσει ο Τσίπρας».

Εξήγησε μάλιστα πώς αντιμετώπισε η οικογένειά του όλα αυτά τα “χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”.

Λίγες ημέρες πριν μιλώντας στον Real FM δήλωσε πως υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ακόμα και αν αυτό τον στεναχώρησε και τον μάτωσε.

«Καθώς η ζωή εξελίσσεται και έχουμε και έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή, κάποια στιγμή έπρεπε να σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις ένα βήμα που ίσως σε στεναχωρεί, ίσως σε ματώσει. Αλλά στο μέλλον δεν θα γυρίσουν να σου πουν γιατί δεν είχες προλάβει καταστάσεις» είπε στο Real FM.

Φυσικά, ρωτήθηκε για τα βίντεο από την περίοδο πριν τις εκλογές του 2015.

«Δεν αρνούμαι όσα έλεγα στις προεκλογικές περιόδους. Δεν αρνούμαι τα λεγόμενά μου. Αλίμονο. Επαναλαμβάνω ότι τα πράγματα άλλαξαν γεωστρατιωτικά στην περιοχή των Βαλκανίων».

Δείτε ακόμη:

Τέρενς-Κουίκ-1.jpg

Μετάλλαξη: Όταν ο Τέρενς Κουίκ έπαιρνε συνέντευξη από χουντικούς και έβριζε με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις