Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Με καταγγελίες και μηνύσεις απαντά ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με καταγγελίες και μηνύσεις απαντά ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στην Τούμπα

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε από τον ΠΑΟΚ, αποδεχόμενος μάλιστα πως δεν ήταν καλός, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν αναπάντητα τα όσα έγιναν στην Τούμπα Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει την ΕΛ. ΑΣ. για όλα όσα έλαβαν χώρα τη στιγμή που εμποδίστηκε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια και για τον προπηλακισμό του […]

Βαγγέλης-Μαρινάκης-Ολυμπιακός.jpg

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε από τον ΠΑΟΚ, αποδεχόμενος μάλιστα πως δεν ήταν καλός, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν αναπάντητα τα όσα έγιναν στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει την ΕΛ. ΑΣ. για όλα όσα έλαβαν χώρα τη στιγμή που εμποδίστηκε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια και για τον προπηλακισμό του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ και των μελών της ερυθρόλευκης αποστολής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sport24, αναμένεται να γίνουν ακόμη και μηνύσεις.

Ο ΠΑΟΚ, όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, είχε μία άψογη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν συνέβη το ίδιο και στην Τούμπα, καθώς έξω από τα αποδυτήρια βρίσκονταν ακόμα και άτομα που δεν έφεραν διαπιστεύσεις.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού – όπως λένε οι άνθρωποι των Πειραιωτών – δέχτηκε μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα πλησιάζοντας στο γήπεδο.

Οι Πειραιώτες κατήγγειλαν αρκετές συμπεριφορές πριν την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν περιορίστηκαν μόνο στο συμβάν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον πειραϊκό σύλλογο προέκυπτε από το βράδυ της Κυριακής ότι δεν εμποδίστηκε μόνο η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι.

Ακόμα πως οι παίκτες, οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας, όχι μόνον εγκλωβίστηκαν έξω από τα αποδυτήρια αλλά εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν από αγνώστους.

Υπήρξε μάλιστα και καταγγελία για επίθεση στον Μοντέστο.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμό και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση, γράφει το gazzetta από την πλευρά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις